Diumenge, 25 d'Agost de 2024

Teatre, música, màgia i cinema, a la programació de tardor de L'Artesana de Falset

08 de Setembre de 2021, per
  • Clara Peya actuarà a l'Artesana de Falset, a la tardor

    Cedida

L'Ajuntament de Falset ha presentat la programació de tardor del teatre L'Artesana, la qual comença aquest dissabte 11 de setembre i que clourà per les festes de Nadal. Com és habitual, en aquesta 18a temporada, la programació de L'Artesana és un collage de propostes per a tots els públics, des del teatre, fins a actuacions musicals, espectacles de màgia i estrenes de cinema.

A més, es nodreix tant de figures reconegudes de l'escena, com el Mag Lari, la pianista Clara Peya (en el marc del Festival Terrer) o el cantautor Joan Americ (amb col·laboració amb Òmnium Cultural Priorat), com de formacions amateurs i amb molt talent, com la companyia teatral L'Artesana, que celebrà el seu 20è aniversari, o la Banda de Música Vila de Falset.

Així doncs, i pel que fa a teatre, la programació comptarà amb l'obra musical Molt soroll per no res, amb la companyia teatral L'Artesana (11 de setembre, 6 de la tarda); l'espectacle familiar Safari (21 de novembre, 6 de la tarda), premi Nacional d'Arts Escèniques 2020, a càrrec de La Baldufa, i els clàssics Pastorets de Folch i Torres, amb la companyia teatral L'Artesana (2 de gener, a les 5 de la tarda i a les 8 del vespre).

Pel que fa a la música, el cantautor valencià Joan Americ oferirà el concert Perquè jo soc poble (27 de novembre, 6 de la tarda); la pianista Clara Peya, Premi Nacional de Cultura 2020, clourà el Festival Terrer amb Perifèria (4 de desembre, 7 de la tarda), i l'Associació Musical de Falset obrirà el 2022 amb el Concert de Cap d'Any (1 de gener, 7 de la tarda).

Pel que fa a cinema, la cartellera inclou la darrera aventura de La patrulla canina (26 de setembre, 6 de la tarda); l'últim film de Pedro Almodóvar, Madres paralelas (24 d'octubre, 6 de la tarda); la seqüel·la de La família Addams (7 de novembre, 6 de la tarda), i la nova entrega de la saga Bond, Sin tiempo para morir (14 de novembre, 6 de la tarda).

A més, el mag Lari portarà a l'escenari de Falset la seva darrera proposta, Una nit amb el mag Lari (10 d'octubre, 6 de la tarda), en la qual no faltarà la sorpresa, l'humor i la il·lusió amb què dota tots els seus espectacles. Per últim, i un any més, l'Associació de Dones La Quartera organitzarà la Gala benèfica de la Marató de TV3 (19 de desembre, 6 de la tarda), dedicada enguany a la salut mental.

En paraules de la regidora de Cultura, Rosa Poy, "tornem a comptar amb una programació de qualitat, diversa i compensada, amb propostes gairebé cada cap de setmana, des d'ara i fins Nadal". "L'Artesana vol ser i és un pol de cultura i oci per a Falset i el Priorat" A més, la regidora ha destacat que "en commemoració del 20è aniversari de la companyia teatral L'Artesana, al vestíbul del teatre s'hi exposarà la cartelleria de totes les seves obres".

Els joves i les persones en situació de vulnerabilitat i risc d'exclusió social tindran una bonificació del 50% de descompte en les entrades a L'Artesana, gràcies al conveni signat per l'Ajuntament de Falset i l'Obra Social "la Caixa".

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics