Dilluns, 22 de Juliol de 2024

Es presenta el nou web amb informació de totes les entitats de Reus

23 de Setembre de 2021, per
  • Caelles ha presentat el nou web

    Reus.cat

La regidoria de Relacions Cíviques ha presentat, aquest dijous 23 de setembre, un nou web per millorar la comunicació amb les entitats de la ciutat i donar-los més visibilitat. Aquest portal està adreçat a totes les entitats, sigui el que sigui el seu àmbit d’actuació. A més, s’ha aprofitat l’ocasió per redissenyar la interfície i fer-lo més accessible des de tots els dispositius.

Tal com ho ha definit la mateixa regidora de Relacions Cíviques, Montserrat Caelles, es pretén “millorar la comunicació i continuar avançant en les línies estratègiques de la regidoria dins el Pla d’Acció Municipal de suport a les entitats locals”.

Aquesta és una proposta consensuada entre les associacions i el mateix consistori. Més enllà de la visibilització que els dona un portal web de l’ajuntament, aquesta iniciativa també persegueix ser una eina a disposició de les entitats per vincular-les i facilitar el seu treball en xarxa.

Caelles ha manifestat que “en definitiva presentem una pàgina accessible, senzilla, fàcil, autogestionable, dinàmica, canviant, propera al servei de les entitats de la ciutat i de la resta de regidories de l’Ajuntament que vulguin donar a conèixer i fer difusió dels seus projectes i activitats al teixit associatiu reusenc”. La seva estructura és simple per tal de no crear confusió entre els usuaris i, a més, inclou un directori de totes les entitats municipals.

"Estiu de les entitats"



La presentació també ha servit per fer balanç de la campanya l’Estiu de les Entitats. S’ha destacat que un total de 312 persones de diferents entitats de la ciutat han gaudit aquest estiu de la campanya. A més, la regidora també ha anunciat que s’allargarà fins a final d’any perquè hi ha quatre sol·licituds d’entitats que s’hi volen acollir durant el mes d’octubre. Caelles ha manifestat que “estem molt contents de la bona acollida del programa, que ha crescut un 34% respecte de la primera edició”.

En aquesta ocasió, s’ha fet una oferta més àmplia que la de l’any passat. Enguany s’han inclòs nous tallers i activitats al Gaudí Centre i una passejada guiada al passeig de la Boca de la Mina.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges