Diumenge, 14 de Juliol de 2024

Totes les mobilitzacions per la llibertat de Puigdemont

24 de Setembre de 2021, per
  • Concentració en suport a Carles Puigdemont

    Gala Espín

Entitats i partits independentistes han convocat protestes arreu del territori per reclamar la llibertat de Carles Puigdemont, detingut aquest dijous al vespre a l'Alguer. La primera d'aquestes protestes ha estat la que l'ANC ha convocat a primera hora d'aquest divendres davant del consolat d'Itàlia a Barcelona i que ha agrupat centenars de persones i líders independentistes.

[noticiadiari]2/224902[/noticiadiari]
Per aquest divendres al vespre, l'Associació de Municipis per la Independència ha fet una convocatòria de concentracions de suport a l'expresident Puigdemont. Serà a les vuit del vespre davant dels ajuntaments catalans i a les places de tots els pobles i ciutats.  Per altra banda, l'ANC també ha convocat una manifestació per a diumenge 26 a les 12 del migdia: "Plantem cara a l'Estat. Mobilització i més mobilització!". Tot i estar impulsada per l'Assemblea, Òmnium Cultural i el Consell per la República ja han anunciat que s'hi sumaran. La mobilització estava prevista a la Plaça Catalunya de Barcelona, però s'ha decidit canviar la ubicació de la convocatòria, que començarà a la cruïlla entre el Passeig de Gràcia i l'Avinguda Diagonal i acabarà a Plaça Catalunya.

Convocatòria a la Catalunya Nord


Les mobilitzacions també arriben a la Catalunya Nord, on aquest divendres a la tarda ja n'hi ha una de convocada pel Comitè de Solidaritat Catalana a Perpinyà. Amb el lema "Tots som Puigdemont", serà a les 18.15 hores davant del consolat espanyol a la ciutat de Perpinyà.
 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges