Dilluns, 26 d'Agost de 2024

​Carme Forcadell visitarà diumenge Tarragona per cloure l'exposició «55 urnes per la llibertat»

14 d'Octubre de 2021, per
  • Carme Forcadell.

    Juanma Peláez

Aquest diumenge 17 d'octubre el Refugi 1 del Moll de Costa de Tarragona acollirà a partir de les 12 del migdia un acte de cloenda de l'exposició 55 urnes per la llibertat, que es va inaugurar tot just ara fa un mes. En l'acte hi participaran Carme Forcadell, Jordi Sànchez, Agustí Alcoberro i Elisenda Paluzie. També hi actuarà Joan Reig, posant el to musical a l'esdeveniment.

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) vol posar d'aquesta manera punt i final a una mostra en la que diversos artistes expressen la seva particular visió, tant de les urnes que van protagonitzar l'1 d'octubre de 2017 com de les conseqüències que s’han viscut posteriorment.

Aquesta mirada sobre els fets va acompanyada d’una acció decidida per aconseguir fons que permetin ajudar a la Caixa de la Resistència i d’aquesta manera posar un gra de sorra en la lluita per retornar la llibertat a presos i exiliats i també a ajudar a les seves famílies. Les creacions dels 55 artistes s’acompanya amb una selecció de fotografies de Jordi Bartoli, membre de la cooperativa Divergence-images.com, realitzades entre el 20 de setembre i el 21 de desembre de 2017 per al diari francès Le Monde.

L'exposició està comissariada per Esteve Sabench i Fina Duran. El muntatge és un disseny de Jordi Tolosa. L’exposició, com tot el conjunt del projecte, ha comptat amb una xarxa de complicitats que han contribuït amb el seu esforç i compromís a tirar endavant el projecte.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics