Dimarts, 13 d'Agost de 2024

La CGT es personarà com a acusació en el cas del mort en accident laboral a Botarell

21 d'Octubre de 2021, per
  • Vista àeria de les instal·lacions de Secomsa

    Secomsa.cat

El sindicat CGT ha fet públic un comunicat, aquest dijous, en el qual ha anunciat que es personarà com acusació en el cas del treballador mort en accident laboral a Secomsa (Serveis Comarcals Mediambientals) el passat dijous 7 d’octubre.


La víctima era "el company Jean, afiliat i delegat de CGT. El treballador va ser atropellat per una pala excavadora i pel que sembla va morir a l’acte, segons les primeres recerques fetes sobre l’accident", segons s'ha fet constar per part del sindicat.

Des de la CGT s’ha informat que, després de tenir coneixement de l'accident, "vam començar a emprendre les mesures necessàries per a esclarir els fets que van causar la mort del company. Per aquest motiu, per garantir que no s’hagués pogut incórrer en alguna mena d’incompliment relacionat amb les mesures de seguretat, i després d’haver visitat les instal·lacions de l’empresa i de reunir-nos amb el comitè d’empresa, on CGT és el sindicat majoritari, hem acordat que la nostra organització sindical es personi com a acusació davant el jutjat d’instrucció número 3 de Reus, que és el que porta el cas, acusació que portarem a terme a través dels nostres serveis jurídics (Col·lectiu Ronda)", s'ha argumentat a la nota.

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges