Dimarts, 27 d'Agost de 2024

Desfeta roig-i-negra a Sant Sadurní

27 d'Octubre de 2021, per
  • Una imatge del matx a la pista del Noia

Excessiu càstig el rebut pel Reus Deportiu Virginias davant del Noia Freixenet (6-1), aquest passat dimarts a l’Ateneu, en la vuitena jornada de la Parlem OK Liga i en el darrer partit abans de l’aturada de la competició al llarg d’un mes per la disputa de l’Europeu de seleccions.

Toni Salvadó ha situat l’1-0 al marcador al minut 9 amb una canonada des del vèrtex de l’àrea. Tan sols un minut després, Aleix Esteller ha fet el 2-0 completament sol davant Zapater després d’una bona assistència de Bargalló. Al minut 17, els àrbitres han anul·lat un gol al local Alex Joseph perquè prèviament havia tocat la bola amb el patí.

El Reus Deportiu Virginias ha mirat d'entrar en el partit, però les bones intervencions del porter Blai Roca ho han evitat. La més clara davant Roca, una falta directa de Marc Julià, la desena del Noia, però el seu porter ha desviat l’aixeca i pica.

Amb el 2-0 ha arribat el descans. Al minut 33, el porter del Reus, Martí Zapater ha aturat una falta directa a Bargalló, però tres minuts després, la batalla l’ha guanyada el de Sant Sadurní des del punt de penal (3-0). A la recta final, el Reus Deportiu ha gaudit de dues faltes directes més, però no ha tingut fortuna.

Ni amb la quinzena falta dels de l’Alt Penedès, executada per Pablo Del Río, ni amb la jugada de Julià després d’una blava a Bargalló. El Noia, en canvi, ha tingut més encert als darrers metres. Primer, però, Martí Zapater ha aturat una altra directa, aquesta vegada a Alex Joseph al minut 41.

Quan faltaven sis minuts per al desenllaç, Roc Pujades ha fet el quart gol de la nit després d’aprofitar un refús de Zapater (4-0). En el següent atac, Checco Compagno, amb una gran diagonal i un potent tir des de fora l’àrea, ha retallat distàncies (4-1). El Noia no ha abaixat la guàrdia i ha seguit atacant amb insistència. Alex Joseph, després d’una possible falta sobre Gelmà, ha situat el 5-1, i ja en el darrer minut, Toni Salvadó ha fet el 6-1 amb un ganxo d’esquerra a dreta.

Amb aquesta derrota, l’equip roig-i-negre cau a la sisena posició de la Parlem OK Liga.