El CF Reddis ensopega a la Canonja

31 d'Octubre de 2021, per Reusdigital.cat
  • Imatge del CF Reddis

CF Reddis

El CF Reddis ha perdut per 4 gols a 3 en el partit jugat aquest diumenge a la tarda al Camp municipal de la Canonja. El gol de la victòria local s’ha produït en el temps de descompte.

Ha obert el marcador el CF Reddis mitjançant el jugador Erik, al minut 17.  Tres minuts després Cholo ha disposat d’una gran ocasió per fer el segon en una jugada d’un contra un davant el porter local.  Al minut 28, ha arribat el primer empat del CF Canonja, resultat amb el qual s’ha anat al descans (1-1).

A la segona part, al minut 65, el CF Canonja s’ha avançat i ha situat el marcador a 2 a 1.L’empat a 2 gols l’ha fet Aleix Llobet al minut 68, i cinc minuts després, Hugo ha tingut una nova ocasió per marcar quan ha xutat la pilota al travesser. Al minut 83, Unai ha fet el tercer gol reusenc, i al 84 ha arribat l’empat a 3 gols amb un gol en pròpia porta. En el temps afegit, al minut 95, el CF Canonja ha fet el  seu quart gol i el de la victòria.