El CF Reddis perd a Cambrils

29 de Maig de 2022, per Reusdigital.cat
  • Imatge d'arxiu d'un partit entre el CF Reddis i el Cambrils Unió

Xavi Guix

El CF Reddis ha perdut l’encontre, jugat aquest passat dissabte, contra el Cambrils Unió per 1 a 0. El gol l’ha marcat Carles Palau al minut 3 de partit d’un xut creuat. El Reddis s’ha quedat amb un jugador menys sobre el terreny de joc, al minut 42, per l'expulsió de Chiribao.

Ascens cambrilenc

Els reusencs hauran d'esperar fins diumenge vinent en el partit contra l'Ampolla per saber si seran els campions de la fase d’ascens.

Actualment tenen 22 punts a la classificació, dos més que el Cambrils, que amb la victòria ha certificat el seu ascens a Primera Catalana. Els jugadors cambrilencs ho han celebrat al final del partit.