Dissabte, 10 d'Agost de 2024

Amazcat, la primera plataforma pròpia de venda en línia de Catalunya

27 d'Octubre de 2021, per
  • La plataforma, a través del mòbil

    Amazcat

Una nova plataforma de venda en línia neix a Catalunya. Amazcat estrena la seva infraestructura i ja es pot comprar i venda des d'aquesta eina de comerç que es considera a si mateixa "una referència de proximitat". Els seus promotors avisen que ara per ara estan en període de prova però volen que la plataforma sigui "un instrument perquè productors, comerciants, empreses i consumidors disposin d'una alternativa a les grans plataformes d'àmbit internacional".

Segons els càlculs dels promotors d'Amazcat, els consumidors disposaran de productes en totes les categories a partir del mes que ve. Aquest és el temps que, segons l'empresa, necessita per posar en marxa els acords amb les empreses que han esdevingut sòcies protectores –entre les quals hi ha Mussap, Parlem i Reprogir- per habilitar l’accés premium massiu als seus associats.

La plataforma permet qualsevol persona que tingui un negoci a Catalunya digitalitzar-lo en poques hores, creant la seva pròpia botiga i venent en molt pocs dies, un cop passats tots els filtres de validació que garanteixen als usuaris un bon servei. L'empresa assegura que ha assolit acords amb més de 500 comerciants, productors i empresaris. 

A mesura que es tanquin els acords, la plataforma anirà incloent més botigues virtuals i productes, fins que pràcticament es pugui trobar com a mínim un producte de qualsevol àmbit a Amazcat. Gairebé 300.000 usuaris accediran a la plataforma en les pròximes setmanes amb la categoria Premium, atesos als acords amb els Socis Protectors. Des d’avui mateix, però, qualsevol persona pot donar-se d’alta a la plataforma com a Soci Premium pagant 36 euros anuals.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges