Dimecres, 28 d'Agost de 2024

Tot a punt per a una nova edició del Ral·li Costa Daurada Legend Reus

27 d'Octubre de 2021, per Reusdigital.cat
  • La presentació del ral·li s'ha fet aquest dimecres

    Reus.cat

L’Escuderia Baix Camp té a punt la nova edició del Ral·li Costa Daurada Legend Reus, que enguany arriba a la sisena edició. Es tracta d’una prova exclusiva, consolidada i referent per a vehicles de competició històrics i clàssics, i tindrà lloc aquest pròxim cap de setmana.

Dividits en diverses categories de velocitat, exhibició i regularitat, la prova, de caràcter internacional se celebrarà els dies 29 i 30 d’octubre. Tornarà a ser puntuable amb el màxim coeficient pel Campionat de Catalunya de Ral·lis.

L’epicentre de la trobada tornarà a ser Reus. La plaça de la Llibertat, serà el punt de sortida el divendres dia 29 a les 5 de la tarda de tots els vehicles participants i, el final del ral·li també serà a la plaça de la Llibertat, a dos quarts de 5 de la tarda del dissabte.

La prova transcorrerà per les comarques del Baix Camp, l’Alt Camp, la Conca de Barberà i el Priorat. El divendres es disputaran els trams de La Mussara (de 10.18 km) i Farena (de 9.35 km). El dissabte es disputaran els trams de La Taixeta - Coll Negre (de 15.81 km), Porrera (de 7.31 km), El Molar- La Figuera (de 18.45 km), Scaladei – Gratallops (de 9.76 km), Falset (de 7.17 km), Riudecanyes (de 10.635 km). Uns 136,47 km cronometrats, del total del ral·li que són 416.35Km. 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics