Aingueru Rodríguez, el xef del restaurant Amonaren Etxea de Botarell, aposta per aquesta nova etapa postcovid pel producte i el servei de proximitat. Sempre a la recerca d'un menjar “autèntic i alhora diferent”, tot fent honor al nom de l'establiment Amonaren Etxea, que en basc vol dir “la casa de l'àvia”.
Aingueru reinvidica “l'hosteleria de qualitat a uns preus justos”. També destaca “l'honestedat de la seva cuina” mostrant les etiquetes de traçabilitat de les matèries primeres amb les quals s'elaboren els plats. L'establiment es caracteritza per la defensa del producte “autèntic per gaudir d'un bon àpat”.
Les especialitats per aquesta nova temporada tardor-hivern 2021 són: el carpaccio temperat de vedella les mongetes de Tolosa, el bacallà a la Biscaina i una Picanya molt genuïna.
Amb la voluntat de millorar la seva proposta de restauració, la direcció de l'Amonaren Etxea ha establert una col·laboració amb el Celler Raventós i Blanc de Sant Sadurní d'Anoia.
Aingueru reinvidica “l'hosteleria de qualitat a uns preus justos”. També destaca “l'honestedat de la seva cuina” mostrant les etiquetes de traçabilitat de les matèries primeres amb les quals s'elaboren els plats. L'establiment es caracteritza per la defensa del producte “autèntic per gaudir d'un bon àpat”.
Les especialitats per aquesta nova temporada tardor-hivern 2021 són: el carpaccio temperat de vedella les mongetes de Tolosa, el bacallà a la Biscaina i una Picanya molt genuïna.
Amb la voluntat de millorar la seva proposta de restauració, la direcció de l'Amonaren Etxea ha establert una col·laboració amb el Celler Raventós i Blanc de Sant Sadurní d'Anoia.
Etiquetes:
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics