Diumenge, 14 de Juliol de 2024

Canalla d'Alforja repara les maleses fetes en un parc

02 de Novembre de 2021, per Reusdigital.cat
  • Entre altres malifetes, els menors van trencar part de la tanca de fusta del parc

    Cedida

Set nens d'Alforja, ajudats per les seves famílies, han reparat durant el matí d'aquest passat dilluns, 1 de novembre, les destrosses que els menors havien fet a la tanca de fusta, al terra i al cartell del parc de Salut, ubicat a l'antic camp de futbol.

El passat 9 d'octubre, algunes peces de la tanca de fusta que envolta el parc de Salut van ser arrancades; el cartell informatiu, que és de vidre, apedregat, i algunes de les lloses del terra tou d'aquesta instal·lació van ser arrencades. Amb tot, des del consistori s'ha detallat que el vidre en qüestió ja estava trencat amb anterioritat. 

Aquest comportament incívic va ser detectat per alguns veïns de la zona que immediatament van avisar a familiars dels menors causants de les destrosses i a l'alcalde, Juanjo Garcia. Els menors, per tant, van ser sorpresos quan encara eren al lloc i els familiars que hi van comparèixer, en concret una mare, i l'alcalde, a més de renyar-los, els van dir que calia que fossin ells mateixos els que comuniquessin a les seves respectives famílies que eren els autors de les destrosses. El passat dilluns les han reparades. 

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges