Dilluns, 26 d'Agost de 2024

Inscripcions obertes a la Jornada Salut i Emocions que girarà al voltant de l’autoestima

09 de Novembre de 2021, per Reusdigital.cat
  • La jornada és el 16 de novembre

    Reus.cat

La regidoria de Salut i Ciutadania obre les inscripcions a la cinquena edició de la Jornada Salut i Emocions, que aquest any ha enfocat a l'autoestima com a procés que es construeix al llarg de la vida i que requereix d'eines i reforç a través d'un procés personal. L'esdeveniment tindrà lloc el dimarts 16 de novembre de 2021 al Teatre Bartrina de Reus. La informació de la Jornada i les inscripcions es poden tramitar a través de la web de l’Escola Oberta de Salut, al següent enllaç: https://eos.reus.cat/la-calaixera-de-lautoestima.

Obrirà la Jornada Salut i Emocions Òscar Subirats, regidor de Salut i Ciutadania de l’Ajuntament de Reus. Hi intervindrà, entre d’altres, Gentzane Carbajo Areitiobiritxinaga, doctora en psicologia i especialista en psicologia clínica. És consultora del centre MQ i membre de la junta rectora del col·legi de psicologia de Catalunya a Tarragona.

La doctora presentarà La calaixera de l'autoestima, una calaixera que ens permetrà endreçar les emocions. D’altra banda, també hi participarà Oscar Asorey Martínez. Llicenciat en Psicologia per la Universitat Rovira i Virgili; diploma d’Estudis Avançats en Psicologia per la Universitat Rovira i Virgili; màster en Psicologia Clínica i de la Salut per l’Institut Superior d’Estudis Psicològics, i postgrau en Rehabilitació Cognitiva per l’Institut Superior d’Estudis Psicològics.

És director dels centres ISEP Clínic de Barcelona, Tarragona i Reus i professor en diferents Màsters en ISEP Formació. Asorey parlarà d’El procés de construcció de l’autoestima. L’autoestima es refereix a l’autoconeixement i a la autovaloració al voltant de les característiques d’un mateix. L’autoestima és quelcom que s’aprèn al llarg de la vida.

Per tant, canviarà i millorarà amb el temps gràcies a que la persona anirà integrant múltiples experiències físiques, emocionals, cognitives i socials que tindran un efecte transformador sobre l’autoconcepte i l’autovaloració. Una altra de les ponents serà Neus Domènech Barrera, és psicòloga i coach. Treballa des de fa anys acompanyant persones, famílies i equips a fer nous aprenentatges que els ajudin a tenir més benestar i capacitat d'aconseguir allò que es proposen. I presentarà Eines i recursos per treballar l'autoestima.

Finalment, participarà a la Jornada Salut i Emocions Jaume Martí Mora. Ha estat jugador de la Divisió d’Honor de Hockey sobre Gel, en aquests esport ha estat també àrbitre nacional, entrenador i president de club, sempre en la Divisió d’Honor. Actor amateur de teatre i figurant professional en series de TV i cinema. Amb ell es parlarà de l’autoestima com l’avaluació perceptiva que tenim de nosaltres mateixos. Es podrà veure com aquest concepte afecta al rendiment esportiu i també com l’esport ajuda a tenir una autoestima adequada.

Els assistents també podran veure com es treballa aquest factor des de la psicologia de l’esport. La seva intervenció s’ha titulat com a L'Autoestima en el món de l'esport. Les inscripcions per assistir presencialment a l'acte ja estan obertes, i es poden fer en el següent enllaç https://inscripcions.reus.cat/salutemocions_autoestima. L'acte també serà retransmès en streaming i per tal d'obtenir l'enllaç, cal inscriure's a la jornada en format virtual.
Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics