Dissabte, 13 de Juliol de 2024

La Fira Centre Comercial reforça la seva oferta en moda amb l'obertura d'un nou establiment de la firma JD

13 de Novembre de 2021, per Reusdigital.cat
  • Inauguració de l'establiment

    Cedida

La Fira Centre Comercial acull aquest dissabte, l’obertura d’un nou establiment de JD, firma especialitzada en moda urbana i casual. 

El nou local de JD té 534,71 m2 i se situarà a la planta carrer de la Fira Centre Comercial. Amb la seva obertura, els clients podran accedir a les darreres novetats de marques de roba, calçat i accessoris com Nike, adidas, SilkSilk, Champion, Jordan o Fila, entre moltes altres. L'empresa líder en moda urbana i “lifestyle” disposa de productes per a home, dona, júnior, nen i baby. 

L'obertura del nou establiment arriba acompanyada de moltes activitats pels clients. Un discjòquei posa la música a l'esdeveniment amb una sessió al matí i a la tarda. En aquestes dues franges, es repartiran les populars borses de JD als primers clients que facin una compra. A més, es comptarà amb la presència de diversos “influencers” i es realitzarà un sorteig a través d'un codi QR, entre els dies 13 i 20 de novembre, on el guanyador o guanyadora s'emportarà 12 parells de sabatilles de talla i estil. 
 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges