El dilluns 26 de novembre, a partir de dos quarts de 8 del vespre i al Bar Campus de Reus, s'hi durà a terme la presentació dels vins novells 2018 del Celler del Masroig i del Celler Carles Andreu.
El Novell 2018 de Celler del Masroig (DO Montsant) és "fresc, afruitat, bandarra, popular, amant de la gresca, presenta un intens i brillant color robí". Presenta aromes a fruita vermella (cirera i maduixa principalment) complementats amb notes làctiques. Al paladar mostra suavitat i frescor, amb algunes notes a llaminadures.
Pel que fa al Trepat Novell 2018 del Celler Carles Andreu, de Pira (DO Conca de Barberà), aquest és elaborat amb raïm trepat, collit a mà i curosament seleccionat. És un vi "jove, fresc, directe i llaminer, amb el punt de verdor que caracteritza el vi novell". Combina elegantment les aromes de gerds, maduixes i taronges amb les notes varietals de clau, canyella i pebre.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics