La DO Montsant va tancar aquest dfijous la primera part del cicle 'Les Nits de la DO Montsant', que estrenava el passat 24 de maig, una experiència gastronòmica d’alt nivell que harmonitza els vins Montsant amb les propostes gastronòmiques del restaurant Hofmann.
La segona fase del cicle tindrà lloc a la tardor. quatre nous sopars on els assistents podran gaudir d’un menú elaborat especialment per a l’ocasió i en consonància amb els vins de la DO Montsant.
Els sopars han tingut una molt bona acollida per part del públic assistent que, a més, ha pogut conèixer de primera mà la DO Montsant i les seves particularitats. La presidenta de la DO, Pilar Just, acompanyada per diferents membres del Consell Regulador, ha estat l’amfitriona d’aquestes trobades exclusives que persegueixen un doble objectiu. Per una banda, continuar treballant la notorietat de la marca ara que els vins Montsant passen per un moment dolç, i, d’altra banda, sumar atributs i percepció de valor de marca lligant els vins Montsant a l’alta gastronomia com a binomi imprescindible.
Els vins han estat l’eix vertebrador del relat del sopar, i han servit també per mostrar la varietat i la riquesa que hi ha al territori vitivinícola de la DO Montsant.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics