Colldejou celebra la primera cursa de muntanya amb més de 150 participants

• Podi dels 10 quilòmetres

Cedida

• Podi del 20 quilòmetres

Cedida

El poble de Colldejou va acollir, aquest cap de setmana, la primera edició de la cursa de muntanya, en el marc del Trail Series Costa Daurada, amb la participació de més de 150 persones. La carrera presentava dues distàncies, una de 10 quilòmetres i una altra de 20.

En la cursa de 10 quilòmetres, Raúl Ramírez, del Club Triatló Cambrils, es va imposar amb un temps molt ràpid de 55 minuts 25 segons, seguit d'Arturo Neriz, del CE Trail Tarraco, amb 56 minuts i 24 segons. Aleix Pla, del Club Vandellós, va ser tercer amb 1 hora i 30 segons. En categoria femenina, Edurne Zazpe, de MadTeam, va ser la guanyadora amb un temps d'1 hora, 15 minuts i 42 segons; seguida de Bibiana Vico, de Borges Trail- AAEET, amb 1 hora, 18 minuts i 48 segons. El podi el va tancar Esther Rodríguez, la qual va fer un temps d'1 hora, 19 minuts i 24 segons.

A la cursa de la distància llarga, amb 20 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell positiu, Xavier Sahuquillo, del CA Borges, va recòrrer la Serra de Llaveria amb un temps d'1 hora, 51 minuts i 20 segons. En segona posició va entrar Toni Calderón, d'Evasion Running Reus, amb 1 hora, 51 minuts i 24 segons. Aleix Toda, de Borges Trail, va ser tercer amb un temps d'1 hora, 59 minuts i 41 segons. En dones, només van acabar la cursa Sandra Gabarró, del club Prades 02, amb 2 hores, 44 minuts i 25 segons; i Mònica Boquera, de Running Peace World, amb un temps de 2 hores, 54 minuts i 59 segons.

Amb la prova de Colldejou, el Trail Series Costa Daurada arriba ja a la sisena cursa on segueixen liderant el circuit Xavier Sahuquillo en homes i Sandra Gabarró en dones. El circuit continuarà a la tardor, el 10 de novembre, amb el Trail Series Les Ermites, a Ulldemolins i tancarà la prova la primera edició del Trail Series Tarraco, el dia 1 de desembre.

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

reusdigital.cat Reus Diari Digital trailseries costa daurada colldejou cursa muntanya seminocturna