Divendres, 19 d'Abril de 2024

Continua la bona dinàmica de resultats del Mare Molas CFS

16 d'Abril de 2013, per Redacció
  • El Mare Molas CFS va aconseguir la victòria a Pradell

Nova victòria del Mare Molas CFS a la pista del Pradell per 4 gols a 5 en la categoria de Preferent de futbol sala. Els locals van avançar-se en el marcador, però Mateu en dues ocasions i Racero van capgirar el resultat. En l'últim minut del primer temps, el Pradell va retallar distàncies, però en la següent jugada Sergio Flor va fer el 2 a 4 amb el què es va marxar al descans.

La segona meitat va ser molt més tàctica per part d’ambdós equips, i no va ser fins al minut 31 quan Sergio Flor va aprofitar una jugada individual per fer el 2 a 5. A falta de quatre minuts, però, els locals feien dos gols que van ajustar el resultat.

Amb aquest triomf els reusencs es mantenen en la tercera posició de Preferent Catalana i el proper dissabte rebran al Playas de Salou al Pavelló Olímpic de Reus.

El FC Botarell cau per la mínima a Territorial

En una categoria superior, a Territorial, el FC Botarell va perdre per la mínima contra el Valls. Els botarellencs van ser derrotats per 3 gols a 4 en un partit que van començar guanyant per 2 a 0. Aquest resultat col·loca al Botarell novè a la classificació amb 24 punts. Per la seva part, l’altre equip del Baix Camp, el Tecnovit Alforja, va empatar a 6 contra el Gimnàstic de Tarragona i és tercer amb 38 punts.