Restaurants de l’Ametlla de Mar oferiran fins al 16 d’octubre menús gastronòmics utilitzant productes pesquers de proximitat en les 11es Jornades Gastronòmiques del Peix de Llotja i l’Arrossejat de l’Ametlla de Mar. El tret de sortida ha estat el passat dissabte amb la Diada de l’Arrossejat, que torna després de dos anys sense poder-se celebrar a causa de la Covid.
Pel que fa a les Jornades Gastronòmiques, concretament nou restaurants del municipi elaboraran propostes culinàries, valorades d’entre 25 i 40 euros per menú, amb el peix i marisc de la Cala i l’arrossejat com a base dels seus plats. Ceviche de peix de la llotja, lluç amb salsa de cava i safrà o arrossejat amb gambeta blanca i rap són alguns dels plats que conconfiguraran menús.
Pel que fa a les Jornades Gastronòmiques, concretament nou restaurants del municipi elaboraran propostes culinàries, valorades d’entre 25 i 40 euros per menú, amb el peix i marisc de la Cala i l’arrossejat com a base dels seus plats. Ceviche de peix de la llotja, lluç amb salsa de cava i safrà o arrossejat amb gambeta blanca i rap són alguns dels plats que conconfiguraran menús.
Etiquetes:
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics