Dimarts, 17 de Setembre de 2024

Cambrils inclou el 'vermuting' al seu calendari d'activitats gastronòmiques

El nou esdeveniment, que es farà al maig, és un dels 10 que es duran a terme per captar més visites al municipi

25 de Gener de 2018, per Redacció
  • La presentació del calendari s'ha fet aquest dijous

    Cedida

El Vermuting és la gran novetat del calendari gastronòmic de Cambrils per al 2018, que recull un total de 10 campanyes dedicades a productes de proximitat. La primera edició de la nova proposta gastronòmica se celebrarà del 18 de maig al 3 de juny amb l’objectiu d’afavorir que "el turisme de proximitat vingui a Cambrils a fer el vermut, passejar, dinar i, en definitiva, gaudir de la destinació amb les amistats i els familiars", segons fonts municipals. Durant aquests 17 dies, els bars i els restaurants participats oferiran un vermut i un aperitiu a preu tancat als comensals.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; la regidora de Turisme, Mercè Dalmau, i la regidora de promoció de ciutat, Ana López, acompanyades del representant de l’AEHC Ángel Pérez, han presentat aquest dijous al matí el calendari gastronòmic, que ja es pot trobar als restaurants participants i a l’oficina de turisme de Cambrils. Aquest és el cinquè any que s’edita el calendari de sobretaula, dissenyat des del mateix Patronat de Turisme.

En total s’han fet 5.000 unitats de l’element promocional, que es repartiran a totes les fires on hi hagi presència de Cambrils i es farà arribar a les 20 oficines espanyoles de turisme a Europa i els 12 Centres de Promoció Turística de Catalunya que hi ha a diferents capitals d’Europa (vuit), Àsia (dues) i Amèrica (dues). L’alcaldessa de Cambrils ha explicat que el calendari és una eina de promoció que "permet acostar-se a diferents públics i ser present a les cases durant tot l’any i ha posat en valor la col·laboració entre l’administració i el sector privat per portar a terme les jornades".

L’objectiu de calendari és "incrementar les visites a Cambrils fora de temporada i posar en valor i promocionar productes de Cambrils i el territori com la galera, la carxofa, el calamar, l’oli i el vi o els típics plats tradicionals del romesco i els fideus rossos", s'ha subratllat des del consistori. Les jornades estan organitzades pel Patronat de Turisme i el Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament conjuntament amb l’Associació d’Empresaris de l’Hoteleria de Cambrils (AEHC), la Confraria i la Cooperativa Agrícola de Cambrils.

El calendari es pot consultar en aquest enllaç.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges