Després del parèntesi obligat per la covid-19, la proposta de l'Ajuntament de Reus per al Mercat Central passa per una ampliació horària a partir de l'octubre, segons han apuntat fonts municipals aquest dijous.
El nou horari suposarà obrir 12 hores més que ara, amb una aposta clara pels migdies i amb horari continuat dijous i divendres, de 8 del matí a 8 del vespre. L'horari que es començarà a aplicar a partir del 7 d'octubre és el següent: Dilluns, dimarts, dimecres i dissabte, de 8 a dos quarts de 4; dijous i divendres, de 8 a 8.
El regidor d'Empresa i Ocupació, ​ Carles Prats, ha apuntat que "després de l'esforç fet pels paradistes per modernitzar les parades, ara és necessari un pas endavant amb els horaris". El regidor ha dit que "ja l'havíem d'haver fet fa uns mesos però es va deixar sobre la taula a causa de la pandèmia. Som conscients que el tema dels migdies no serà fàcil, però estem convençuts que hem d’apostar-hi i fer que el Mercat Central esdevingui un pol d’atracció i de dinamització comercial de tota la zona. I més amb els espais de degustació i el creixement de l’oferta de menjar per emportar o consumir in situ. En total, són 12 hores més que ara, però entenem que ben distribuïdes i que segur ens ajudaran a impulsar el mercat de cara a facilitar l’accés als clients".
El nou horari suposarà obrir 12 hores més que ara, amb una aposta clara pels migdies i amb horari continuat dijous i divendres, de 8 del matí a 8 del vespre. L'horari que es començarà a aplicar a partir del 7 d'octubre és el següent: Dilluns, dimarts, dimecres i dissabte, de 8 a dos quarts de 4; dijous i divendres, de 8 a 8.
El regidor d'Empresa i Ocupació, ​ Carles Prats, ha apuntat que "després de l'esforç fet pels paradistes per modernitzar les parades, ara és necessari un pas endavant amb els horaris". El regidor ha dit que "ja l'havíem d'haver fet fa uns mesos però es va deixar sobre la taula a causa de la pandèmia. Som conscients que el tema dels migdies no serà fàcil, però estem convençuts que hem d’apostar-hi i fer que el Mercat Central esdevingui un pol d’atracció i de dinamització comercial de tota la zona. I més amb els espais de degustació i el creixement de l’oferta de menjar per emportar o consumir in situ. En total, són 12 hores més que ara, però entenem que ben distribuïdes i que segur ens ajudaran a impulsar el mercat de cara a facilitar l’accés als clients".
Etiquetes:
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics