En aquesta nova edició, exproReus continua ampliant la seva oferta d'activitats per a tots els públics, apostant pels sectors estratègics de l'economia de la ciutat, com ara la tecnologia o l'alimentació, vinculada als productes de proximitat i als hàbits saludables.
L'estand del Hub Foodtech & Nutrition, el pol d'empreses i institucions vinculades al sector agroalimentari impulsat per REDESSA i l'Ajuntament de Reus, serà el punt on els visitants trobaran un programa amb ponències científiques, demostracions culinàries i activitats que giren al voltant de la innovació en el sector alimentari, amb especial atenció al producte local i artesà.
Dins del programa de demostracions culinàries, el Mercat Central de Reus oferirà demostracions de cuina de mercat i de proximitat amb degustació, a càrrec de paradistes del mercat com ara SOHO by Tarraco Sea Food i Zero Gluten Sistaré. Així mateix, obsequiarà els nens i nenes que visitin la fira amb una bossa de roba i dues peces de fruita, amb la finalitat de promoure un esmorzar o berenar que fomenti els hàbits d'alimentació saludable.
En l'àmbit divulgatiu i de promoció de la salut, s'han programat xerrades i activitats en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili, l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili i el centre tecnològic Eurecat, entre d'altres.
Finalment, al mateix estand del Hub, les empreses agroalimentàries adherides que hi estiguin interessades hi podran realitzar presentacions dels seus productes als visitants de la fira, en una clara aposta pel producte de proximitat.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics