Dissabte, 13 de Juliol de 2024

Els millors pans de motlle segons l'OCU

06 d'Octubre de 2021, per
  • L'OCU recomana guardar el pa de motlle fora de la nevera perquè no s'assequi.

    Pexels

El pa de motlle és un dels productes més populars per esmorzar, però no tots són iguals. L'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha analitzat 34 opcions per determinar quin és el millor del mercat, segons la qualitat, el gust, la textura, la tendència que no es posi ranci o l'etiquetatge, entre altres factors. En concret, n'ha analitzat 12 amb crosta, 12 integrals i 10 multicereals.

El millor valorat segons l'OCU és el pa de motlle blanc de Bimbo, puntuat amb un 76 sobre 100 i catalogat com "de molt bona qualitat". En segona posició se situa el Silueta 100% integral 8 cereals de Bimbo, amb 74 punts; seguit del de 51% de farina de blat integral, de la mateixa marca. Rep 73 punts.

En quarta posició es troba el pa de motlle Panrico 100% farina integral sense sucre, amb una valoració de 73 punts; empatat amb el pa de motlle 100% integral familiar d'Hacendado, la marca blanca de Mercadona. L'OCU també puntua bé el blanc d'El Horno de Aldi (72 punts) i l'integral amb oli de girasol Casado (72 punts).

El pa de motlle blanc de Bimbo no és el més saludable, segons explica l'OCU, perquè conté farines refinades que augmenten la glucèmia a la sang poc després de consumir-les. A més, entre els ingredients hi ha sucres afegits i greix vegetal refinat. L'organització recomana prioritzar els pans integrals, en especial els que tinguin farina integral de gra complet com a ingredient principal. Per llei l'etiquetatge dels productes ha d'indicar el percentatge de farina integral que conté.

[noticiadiari]2/225332[/noticiadiari]

[plantillavirals]
Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges