Dilluns, 26 d'Agost de 2024

Es lliura la 5a beca Sistaré al millor expedient del grau de Forneria i Pastisseria de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils

17 de Novembre de 2021, per Reusdigital.cat
  • Una imatge del lliurament de la beca

    Cedida

L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils i el Forn Sistaré han fet entrega de la 5a beca Sistaré. Aquesta es lliura al millor expedient del grau de Forneria i Pastisseria des que el 2017 va començar aquesta estreta col·laboració entre el centre i l'obrador.

"S’ha tornat a tancar el cercle. Un nou curs, uns nous alumnes i una nova beca que ha de servir perquè els premiats puguin seguir formant-se o puguin gaudir de material i eines professionals que els ajudin en les seves pràctiques", s'ha apuntat des del Forn Sistaré. La premiada ha estat l’alumna Maria Dulcet. Serà ella, doncs, qui decidirà en què vol invertir els diners.

A l’acte d’entrega, fet davant mateix de la botiga de pa del carrer Ample de Reus, hi van participar els germans Tomàs i Xavier Pamies Sistaré; el director de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, Jorge Gómez; la cap del departament de Forneria i pastisseria, Assumpció Vilella; el professor Roger Soler, i el president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just.

A l’acte també es va fer entrega d’una màquina de pastar professional al guanyador de la beca de l’any anterior, l’alumne Joan Ollé.

“Per a nosaltres és molt important poder tenir aquesta relació amb l’escola i els alumnes. Una relació que no només queda reflectida amb aquesta beca, sinó en participacions en tallers, demostracions i xerrades al propi centre i en la possibilitat que els alumnes puguin fer pràctiques en el nostre obrador. Alguns d’ells hi han acabat treballant durant força temps”, ha subratllat el forner Xavier Pàmies.
Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics