Aquest dijous, 8 de febrer, és Dijous Gras i la ciutadania de Reus ho ha celebrat al Mercat Central, com cada any, amb una degustació popular de botifarra d’ou, acompanyada d'una llesca de pa amb oli d'oliva verge extra DOP Siurana.
Des de les 11 del matí, els paradistes del Mercat han ofert el tradicional àpat, en què s'han repartit més de 30 quilos de botifarra d’ou, elaborada per les cansaladeries i xarcuteries del Mercat Central: Casa Borrull, Casa Pladevall, Tremosa, Can Ciurana, Besora, Àlex, K L’Anto i Antònia; amb la col·laboració del Forn Sistaré que hi posa el pa. "Enguany, s'han repartit més de 600 racions de la degustació, i és que la rebuda per part de la població, com sempre, és perfecte", celebra el president dels paradistes del Mercat Central, Ildefons Vidal.
Per la seva banda, el responsable dels Mercats Municipals, Josep Baiges, explica que "sempre passen coses al Mercat i com els i les paradistes celebren Carnaval, durant aquests dies veurem molt de color al Mercat".
Consulteu el programa d'actes del Carnaval de Reus en aquest enllaç.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics