Dissabte, 26 d'Abril de 2025

Gastronomia, química i esport es reuneixen al Nou Estadi a Tarragona

Es renova el conveni de col·laboració amb l'AEHT en un acte amb els xefs dels tretze millors restaurants de la demarcació

31 de Març de 2025, per Reusdigital.cat
  • Danae Boronat ha estat la conductora i ambaixadora de l'acte

    Cedida per Repsol

La Federació d'Associacions d'Hostaleria de la Província de Tarragona i Repsol han celebrat aquest dilluns la tradicional trobada anual del Consell d'Experts de l'AEHT, format pels tretze millors restaurants del territori. Un acte que enguany ha tingut lloc al Nou Estadi Costa Daurada, símbols de la relació entre esport, hostaleria i indústria química com a motors econòmics del territori. 

La trobada ha comptat amb la participació de Javier Sancho, director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona; Francesc Pintado, president de l'AEHT; Manel Ortiz, coordinador del Consell d'Experts de l'AEHT i Josep M. Andreu, director de l'àrea de Negoci, Marca i Responsabilitat Social del Gimnàstic de Tarragona. 

Danae Boronat ha estat la conductora i ambaixadora de l'acte i, com a tarragonina vinculada al món de l'esport i de la comunicació, ha donat la benvinguda al camp als tretze xefs, vestits amb la samarreta personalitzada del Nàstic, i ha destacat que "l'esport és una metàfora perfecta dels valors compartits amb el sector hostaler i químic: esforç, treball en equip, constància i excel·lència".

Durant l'acte, Repsol ha reafirmat el seu compromís amb la gastronomia del territori amb la renovació del conveni de col·laboració amb l'AEHT i consolida així una aliança estratègica. Francesc Pintado ha agraït el suport de Repsol perquè "any rere any ens ajuden a promoure la qualitat i l'excel·lència de la gastronomia de la província".

Javier Sancho, director del Complex Industrial de Tarragona de Repsol, ha subratllat la "simbiosi" entre la indústria química i el turisme, i ha apuntat que "la química i l'hostaleria comparteixen una mateixa filosofia de treball en equip, innovació i aposta per la qualitat".

Per últim, Josep M. Andreu ha destacat la importància de crear sinergies entre l'esport i la gastronomia per potenciar la imatge del territori: "La connexió entre esport i gastronomia ens permet reforçar la marca Costa Daurada i posicionar-nos com a destinació d'excel·lència".

 

Una fotografia de família per a la història

 

L'acte ha culminat amb una fotografia que ha reunit els tretze xefs guardonats amb Soles Repsol i Estrelles Michelin de la província de Tarragona, tots ells membres del Consell d'Experts de l'AEHT: Pep Moreno de Restaurant Deliranto (1 Sol Repsol, 1 Estrella Michelin), Moha Quach d'El Terrat Tarragona (1 Sol Repsol), Vicent Guimerà de l'Antic Molí d'Ulldecona (1 Sol Repsol, 1 Estrella Michelin), Joan Pàmies d'El Celler de Joan Pàmies (1 Sol Repsol), Joan Bosch de Restaurant Can Bosch (1 Sol Repsol, 1 Estrella Michelin), Diego Campos d'El Rincón de Diego (1 Sol Repsol, 1 Estrella Michelin), Jeroni Castell de Les Moles d'Ulldecona (2 Soles Repsol, 1 Estrella Michelin, 1 Estrella Verda Michelin), Joan Gómez de Restaurante Miramar (1 Sol Repsol), Ferran Cerro de Ferran Cerro Restaurant (1 Sol Repsol), Fran López de Restaurant Villa Retiro (2 Soles Repsol, 1 Estrella Michelin), Rafel Muria de Restaurant Quatre Molins (2 Soles Repsol, 1 Estrella Michelin), Aitor López de Citrus El Tancat (1 Sol Repsol, 1 Estrella Michelin) i Joan Capilla de l'Algadir del Delta (1 Estrella Verda Michelin).

Manel Ortiz ha ressaltat la importància del Consell d'Experts com a "pilar fonamental" per a la projecció de la gastronomia tarragonina: "És l'eix vertebrador del nostre talent culinari i una plataforma que impulsa el coneixement i l'experiència dels grans xefs del territori".

Aquesta trobada històrica al Nou Estadi Costa Daurada ha demostrat que, quan la gastronomia, l'esport i la indústria química uneixen esforços, el territori es projecta amb més força cap a l'excel·lència i la innovació. Un triplet de luxe que continua sumant per situar Tarragona al mapa de la qualitat i el talent.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics