Dimecres, 14 d'Abril de 2021

La campanya de comercialització d’espais disponibles al Mercat Central es prorroga fins al 30 de juny

21 d'Abril de 2020, per Redacció
  • Una imatge del Mercat Central de Reus

    Reus.cat

A finals de febrer, l’Ajuntament de Reus, a través de l’empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis, va iniciar una campanya de comercialització dels espais disponibles al Mercat Central. Atesa la situació actual generada per la pandèmia de la Covid-19, i segons ham fet saber fonts municipals, el procediment de licitació per a l’arrendament de les parades buides del Mercat Central amplia el seu període de presentació d’ofertes fins al 30 de juny de 2020 (inicialment estava previst fins al 30 d’abril). Si les circumstàncies ho recomanen, no es descarta prorrogar de nou aquest termini, s'ha subratllat des del consistori.

En total s’oferten 29 parades amb un contracte d’arrendament fins al 2041 i a un preu de sortida bonificat. Totes les persones i empreses interessades tenen temps fins al 30 de juny per a presentar ofertes. La majoria de les parades que surten a concurs s’han de destinar a activitats alimentàries. També es poden presentar ofertes per a una parada destinada a altres activitats, tals com venda de productes no comestibles, perfumeria, quiosc, tèxtil, o reparació de calçat.

Els criteris per valorar les ofertes són els següents: Per la presència de producte de proximitat o d’elaboració pròpia, es donen un màxim 10 punts; per destinar una part de l’espai a degustació i que s’ofereixin alguns productes de la parada per consumir al mateix mercat, un màxim de 15 punts; si la proposta és innovadora en la presentació dels productes i en l'aplicació de criteris de sostenibilitat a la parada, un màxim de 5; per l'oferta significativa de productes diferents i complementaris als que actualment ja es comercialitzen a les parades en actiu, un màxim de 5 punts. Es valorarà l’ús de diversos canals per a la dinamització i la comunicació de l’activitat que beneficiï i complementi el del propi mercat, amb un màxim 5 punts; i 5 punts per cada 250 euros d’increment del preu mínim de la parada, amb un màxim 55 punts.

El plec incorpora 5 punts en una clàusula social, per la contractació a jornada complerta d’una persona amb dificultats d’inserció al mercat laboral (aturats de llarga durada més grans de 45 anys; persones amb disminució física, psíquica o sensorial, amb una discapacitat reconeguda igual o superior al 33%; persones perceptores de renda mínima d’inserció; dones víctimes de violència masclista o domèstica; joves majors de 16 anys i menors de 30 provinents d’institucions de protecció de menors).

Els punts també s’atorguen si és la persona que licita qui té dificultats d’inserció laboral. Les parades surten a un preu mínim de 7.237, 61 euros i, en el cas de les que fan cantonada, el preu és de 7.828,49 euros (imports sense IVA).

El plec de clàusules es pot consultar en aquest enllaç. Per a més informació es pot trucar al 977 300 006 (extensió 4) o bé enviar un correu electrònic a info@mercatsdereus.cat

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges