Diumenge, 14 de Juliol de 2024

Les jornades gastronòmiques «Tasta Salou» tornen dijous

01 de Febrer de 2022, per
  • Una de les tapes que es podrà degustar els caps de setmana del 8 a l’11 i del 15 al 18 de juny.

    Cedida

Les jornades gastronòmiques Tasta Salou tornaran aquest proper dijous, 3 de febrer, amb la participació de 15 establiments del municipi. La iniciativa és organitzada, conjuntament, per l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria (AEH) de Salou i l'àrea de Dinamització Econòmica, amb la col·laboració de Raventós Codorniu.

Els restaurants participants són Restaurant Cook & Travel (c. Llevant, 5); El Totxo Taverna (c. Barcelona, 40); Boquet Restaurant (c. Berenguer de Palou, 9); Braseria L'Estació (Pl. del Carrilet, s/n); Huma (c. Barcelona, 62); La Teca Salou (c. Ciutat de Reus, 28); MRKT Mercat de Edu Cuesta (c. Francolí, 8); Mesón del Segoviano (Via Augusta, 3); Castillo de Javier (c. de Barbastre, s/n); Taberna El Tirador (c. Ciutat de Reus, 1); House of Illusion (Espigó del Moll, s/n); Blue Monkey Salou (c. Barcelona, 36); El Galeón (Via Roma, 26); La Taverna (Via Aurèlia, 1); i La Venus de Pepe (c. Ciutat de Reus, 4).

Oferiran els dijous, al vespre, una degustació, que variarà cada setmana, maridada amb un vi blanc, negre, rosat o d’un cava, del celler Raventós Codorniu, pel preu de 5 euros.

L’alcalde, Pere Granados, ha mostrat la seva "satisfacció" per poder tornar a acollir aquestes jornades gastronòmiques, atès que “són una molt bona iniciativa de dinamització econòmica, entre setmana, i de potenciació i promoció de la restauració de Salou, durant tot l'any”.

Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha assenyalat que “estem molt contents del fet que tornin aquestes jornades, atès que són l'aparador setmanal del bo i millor de la gastronomia de casa nostra”. A més, ha afegit que la represa de les jornades “coincideix, en aquesta ocasió, amb la festa major d'Hivern”, i “com a prèvia a la propera presentació del Calendari Gastronòmic de Salou”, ha anunciat.

El president de l'AEH Salou, Pep Moreno, ha manifestat que “el fet que torni aquesta ruta és sinònim que la gastronomia de Salou sempre està en marxa”.
 

Cartell de les jornades Foto: Cedida



 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges