Dissabte, 24 de Febrer de 2024

Més d’una trentena d’emprenedors i 'startups' sol·liciten prendre part de la Incubadora TIC Sensor

29 d'Octubre de 2020, per Redacció
  • Són una trentena els projectes que volen participar a la incubadora

    Cedida

Més d’una trentena d’emprenedors i 'startups' han sol·licitat participar en la Incubadora TIC Sensor, que entrarà en funcionament la setmana del 9 de novembre. En aquesta primera tanda de captació de projectes, els sectors als quals es dirigeixen són molt diversos i van des de l’analítica de dades per a les empreses, fins a l’alimentació i la nutrició, passant per la sostenibilitat, la biomedicina, la comunicació i el turisme, entre d’altres.

La regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge i Consellera Delegada de Redessa, Teresa Pallarès, ha valorat el perfil de les empreses presentades “com una mostra de les tendències dels nous perfils professionals i d’alguns dels sectors en creixement de cara al futur, com els relacionats amb la sostenibilitat o l’alimentació i la nutrició”. Després de recopilar la documentació d’aquests primers inscrits, la setmana vinent se’ls convocarà per tal que un jurat format per 15 professionals del sector TIC pugui valorar els projectes i fer la selecció dels admesos. Aquest procés es farà el dimecres, 4 de novembre, de 4 a 6 de la tarda, a les instal·lacions de firaReus.

Els criteris de selecció se centraran en el caràcter innovador dels productes i serveis que ofereixen, el grau de definició actual del projecte empresarial, el potencial de mercat global al qual dirigeixen aquests productes i serveis, el potencial de generació d'activitat econòmica i ocupació dels projectes i la solidesa i capacitat de l'equip promotor.

Com ha explicat Pallarès, “no s’ha establert una quantitat màxima d’empreses participants, només es tindrà en compte que es compleixin els requisits anteriorment citats”. El llistat definitiu d’admesos es donarà a conèixer l’endemà del procés de selecció, el dijous dia 5 de novembre.

Les primeres sessions de la Incubadora TIC Sensor es faran la setmana del 9 de novembre, a la sala que s’ha habilitat amb aquesta finalitat a les instal·lacions de Tecnoredessa. La incubadora tecnològica oferirà acompanyament a través de consultors experts en el creixement d’empreses TIC, que "ajudaran a validar el projecte i fer-lo créixer de forma escalable, facilitant l’accés a fonts de finançament i a potencials clients i oferint alhora un espai de 'coworking"'. Aquest és un projecte que s’emmarca en el 'Pla de reactivació econòmica i social' de l’Ajuntament de Reus.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics