Ubicat al carrer de la Font Vella 13, de Bellmunt, i amb una decoració de microdestil·leria, el Priorat B&D Lab ofereix begudes i destil·lats "originals, fets a mida, recuperant velles receptes i adaptant-les als nous moments de consum", segons s'ha assenyalat en la presentació d'aquest. Per a Àlex Illa, director del projecte amb experiència en la distribució i comercialització de begudes espirituoses "la innovació és l’ADN de PrioratLab. Sempre estem a l’avantguarda de les preferències del mercat incorporant nous productes, sabors i experiències úniques per als consumidors.”
El local de PrioratLab que obre les portes es divideix en una planta inferior, on hi trobem la tradició del celler, les botes de fusta, i el vermut Dos Déus. A la planta superior hi ha, a l’estil dels antics alquimistes, un laboratori per investigar diverses receptes de begudes, i la recent incorporació d’un alambí de la marca Müller, dissenyat al detall segons les exigències de PrioratLab. També s’aprofita la zona del pati, on es deixen que les fórmules macerin, envoltades de la vinya de Bellmunt del Priorat i les plantes aromàtiques que utilitzen per a les seves preparacions.
Precisament, aquest ha estat el cas de la nova ratafia de magnòlies Mina, la tradicional recepta de Bellmunt recuperada, i ara, embotellada gràcies al coneixement de la fórmula d’algunes veïnes del poble que evitaven que caigués en l’oblit.
En últim lloc, el nou local disposa d’una sala de tastos per a degustar els premiats vermuts Dos Déus i Fontalia, considerats els millors de Catalunya pels Premis Vinari i Giroví, així com altres nous productes. A partir de gener de 2020, des de la web www.prioratlab.com s’oferiran visites guiades i noves experiències entorn del món del vi i destil·lats per a gaudir d’aquest espai prioratí.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics