Des del passat divendres, quan va obrir portes Sabor Salou, la fira ha obtingut un constant moviment de persones que han pogut gaudir i conèixer la variada oferta gastronòmica de la capital de la Costa Daurada. Enguany, atès el creixement en el nombre d’establiments respecte a edicions anteriors, la fira ha disposat de més de 1.300 metres quadrats més d’espai. Hi han participat 34 expositors gastronòmics i l’horari de la fira també s’ha ampliat.
Les activitats indoor a l’interior de la carpa han posat el cartell de complet. En aquest sentit, han triomfat els tallers de cocteleria, el de pizza per a infants i els d’elaboració de receptes de menjar saludable, entre molts altres. També cal destacar la visita a la fira de la periodista Danae Boronat, que divendres va participar en l’obertura de la fira; i de l’actor i cantant Raúl Peña.
L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha mostrat la seva satisfacció pels bons resultats i ha assenyalat que “esdeveniments com aquest ens ajuden a desestacionalitzar la temporada, atès que la gastronomia és un gran producte, i de tot l’any”.
Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha explicat que “el bon temps ha ajudat al fet que famílies senceres i gent de totes les edats pugués gaudir de l’oferta gastronòmica i dels tallers i activitats, que han exhaurit les places, en tots els casos”.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics