Diumenge, 19 de Maig de 2024

'Sabor Salou' tindrà lloc del 3 al 5 de maig al passeig Jaume I

Es tracta d'un esdeveniment per als amants de la bona taula, sinó també un punt de trobada cultural i social

18 d'Abril de 2024, per Reusdigital.cat
  • Imatge d'una edició anterior del Sabor Salou

    Cedida

La 12a edició de Sabor Salou es prepara per ser una festa que unirà gastronomia i cultura a la capital de la Costa Daurada, del 3 al 5 de maig, al passeig Jaume I. Aquest esdeveniment, que cada any congrega més de 40.000 aficionats a la bona cuina, tant residents com visitants, ofereix una mostra de la gastronomia local, juntament amb els productes amb Denominació d'Origen Protegida del territori.

Sabor Salou, organitzat per la regidoria de Dinamització Econòmica, no només pretén celebrar la diversitat i qualitat de la cuina local, sinó també potenciar el teixit empresarial del municipi, donant visibilitat als establiments i professionals que treballen perquè Salou es converteixi en un punt de referència gastronòmic.

Es preveu que aquesta edició superi les expectatives, tant en nombre de visitants com en experiències culinàries ofertes, gràcies al nivell excepcional de la varietat gastronòmica i de restauració de la localitat.

 

Els 42 establiments, que ocuparan els diferents estands instal·lats al passeig Jaume I, estan preparats per oferir més de 40.000 degustacions que prometen delectar els paladars més exigents.

La varietat i la qualitat seran els protagonistes d'aquest cap de setmana gastronòmic, on també es podran descobrir més d'onze activitats lúdic-formatives totalment gratuïtes a la 'carpa d'activitats', accessible per a tots aquells que es registrin, prèviament, a la web de Sabor Salou.

La inauguració del divendres, 3 de maig, comptarà amb la presència de la comunicadora audiovisual i copresentadora del programa Cuines, de TV3, Gessamí Caramés; pastissera, barista i xef del seu propi restaurant "Meleta de romer", a l'Ametlla de Mar.

La directora tècnica de la iniciativa, Andrea Mazzanti, ha subratllat el compromís de l'organització per oferir una experiència renovada i enriquidora, que connecti els visitants amb l'essència i els sabors autèntics de Salou, en una edició que promet ser inoblidable, tot reforçant la dimensió educativa i d'intercanvi de Sabor Salou.

L'alcalde Pere Granados i el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, destaquen la importància de Sabor Salou com un dels motors de dinamització turística i econòmica, així com un element clau en la promoció de la identitat cultural de Salou.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges