Sabor Salou 2023 es durà a terme els dies 5, 6 i 7 de maig al passeig de Jaume I. En el marc d’aquest esdeveniment, residents i visitants podran gaudir de l'oferta gastronòmica local i els productes DOP del territori, així com participar en tallers, cursos i altres activitats relacionades amb l’art culinari. L’esdeveniment, organitzat per l'Ajuntament de Salou, "té com a objectiu posar en valor la gastronomia local i promocionar els establiments del municipi.
Més d'una trentena d'expositors
A més, s'espera que se superin les xifres de visitants i degustacions d’edicions anteriors, gràcies a l’excel·lent nivell de la gastronomia i la restauració local", segons s'ha apuntat des de l'organització.
L'obertura de la 11a fira gastronòmica tindrà lloc al passeig de Jaume I, al primer tram, tocant a l'Espigó del Moll, el proper divendres, dia 5 de maig, a les 6 de la tarda, i comptarà amb la presència de la periodista i comunicadora Danae Boronat, entre altres autoritats i personalitats. Així, hi haurà 35 expositors, repartits en diferents estands amb terrasses, música i animació al llarg del passeig. També es faran tallers de cuina, tastos d’oli i mel, i showcookings, entre d’altres activitats.
Oberta fins la mitjanit
L’alcalde, Pere Granados, ha manifestat que “som davant de l’esdeveniment pioner de tota l’agenda gastronòmica de Salou; i del referent culinari més gran, no només de Costa Daurada, sinó del sud de Catalunya”.
Una altra de les novetats d'enguany és que s'ha ampliat l’horari de la fira, fins a la mitjanit. Enguany, serà el següent: divendres, 5 de maig, serà oberta des de les 6 de la tarda; i dissabte, 6, i diumenge 7 de maig, des de les 11 del matí.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics