Dijous, 10 d'Octubre de 2024

Se serveixen més de 36.000 degustacions en la sisena edició de Sabor Salou

Un total de 50 estands han preparat diverses apostes gastronòmiques per a tots els públics

18 d'Abril de 2016, per Redacció
  • Imatge d'un estand de Sabor Salou

    Cedida

Aproximadament cinquanta estands han ofert una gran varietat de productes gastronòmics per tots els públics durant aquest cap de setmana, del 16 i 17 d’abril, en el qual ha tingut lloc la sisena edició de Sabor Salou. La jornada ha tingut un gran èxit de participació, ja que s’han arribat a servir més de 36.000 degustacions, 16.000 més que la passada edició.

A més de les degustacions i les cates que han ofert diferents establiments gastronòmics del municipi, els assistents també han pogut gaudir de diferents activitats complementàries. En són exemples les masters class de Bacardi i Cook & Travel, els tallers de cuina infantil de LaSpezia, les cates de productes Yzaguirre o diversos espectacles. L’oferta gastronòmica, cultural i d’oci sumada al bon temps han aconseguit que Salou s’hagi promocionat com a destí gastronòmic i familiar amb èxit.

La regidora de participació ciutadana, Julia Gómez, ha volgut estendre la seva felicitació als expositors per creure en la fira i apostar per l’oferta de productes locals, a més d’agrair la col·laboració dels patrocinadors. També ha volgut posar èmfasi en la gran quantitat de persones que han volgut acostar-se i gaudir de l’esdeveniment, cosa que es tradueix en les 36.000 degustacions venudes, 16.000 més que el darrer any.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges