Dimecres, 17 d'Abril de 2024

TasTum Cambrils és la nova ruta gastronòmica dels dijous

Un total de nou establiments de Cambrils participen en cita setmanal de durada anual que oferirà una tapa i copa a un preu de sis euros

20 de Febrer de 2024, per Reusdigital.cat
  • Presentació del TasTum de Cambrils

    Cedida

L'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Cambrils, en col·laboració amb el Patronat de Turisme de l'Ajuntament de Cambrils i amb el patrocini de Raventós Codorniu, ha presentat la nova ruta gastronòmica TasTum Cambrils, que s'estrena aquest proper dijous, dia 22 de febrer.

Cada dijous nou establiments del municipi serviran degustacions, que aniran variant cada setmana, acompanyades d'una beguda de les bodegues Raventós Codorniu. La promoció especial inclou tapa, més copa de cava, vi blanc, vi negre o aigua a un preu tancat de sis euros. L'objectiu és potenciar la gastronomia local, dinamitzar la ciutat entre setmana i promocionar els bars i restaurants que participen en aquesta iniciativa.

L'alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa; la regidora de Turisme, Camí Mendoza; el president de l'Associació d'Empresaris de l'hostaleria de Cambrils (AEHC), Xavier Martí, i el representant de Raventós Codorniu, Carlos Antonio Ferré, han fet aquest matí una roda de premsa a La Barra del Pòsit per explicar tots els detalls d'aquest nova cita del calendari gastronòmic de Cambrils.

L'alcalde de Cambrils ha afirmat que "TasTum és un nou referent de les fires gastronòmiques de Cambrils, que dona un nou impuls per seguir posicionant el municipi com a capital gastronòmica de Catalunya, sempre liderant tots els canvis i iniciatives del sector".

La regidora de Turisme, Camí Mendoza, ha explicat que la nova ruta "convida a tothom a sortir de casa i socialitzar-se, amb degustacions de plats elaborats que contribuiran a donar a conèixer la gastronomia pròpia del municipi". Camí Mendoza també ha destacat que aquesta "ja és la quarta acció del calendari gastronòmic del 2024; que en aquest cas es dona protagonisme als bars-restaurants, que també són un pilar bàsic del sector, i que la previsió és arribar fins a un total de vint establiments participants de cara als propers mesos".

El president de l'AEHC, Xavier Martí, ha explicat que l'objectiu de la nova iniciativa és que "la gent comenci a sortir dijous, avançant així un dia el cap de setmana, i pugui gaudir de degustacions d'alta qualitat, que cada setmana seran diferents". 

Per acabar, el responsable de Raventós Codorniu,  ha explicat que la nova ruta es durà a terme tot l'any excepte els mesos de juliol, agost, desembre i gener i ha recomanat seguir el perfil d'Instagram @tastumcambrils per estar al dia de les diferents propostes gastronòmiques.

A més, com a promoció, totes les persones que completin el passaport que trobaran als establiments participants, rebran una ampolla prèmium de regal. Per completar-lo, cal haver degustat un total de nou propostes gastronòmiques a qualsevol dels restaurants. L'últim establiment que segelli el passaport farà el lliurament del regal.

Els establiments participants, les propostes gastronòmiques setmanals, l'actualitat i les novetats de TasTum Cambrils es podran consultar a la pàgina de Facebook i a Instagram @tastumcambrils, que s'han creat especialment per a l'ocasió.

Els establiments participants són: La Barra del Pòsit, L'Original Experiències Gastronòmiques, Taberna Lekeitio, Daniel Salinas Degustación, La Selva Street Food, restaurant Mar de Tierras, el Racó Ibéric, Dall'italiano i La tertu tapes i trattoria.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics