Finalment, el nou restaurant del Gaudí Centre Reus, Terrassa Gaudí, obrirà les portes el pròxim dimarts, 5 de juliol. En un principi es va preveure l’obertura per a Setmana Santa, i després per al mes de juny, segons es va anunciar en el seu moment. Tanmateix, el retard de les matèries primeres per dur a terme l’obra va provocar que s’hagués d’ajornar la inauguració.
Gestionat per Perimar 2004 SLU, nom fiscal de Grupo Limonero, pot acollir fins a 110 comensals i disposa de 225 m2 pel que fa al restaurant, 130 de la terrassa adjacent i 33 corresponents a la terrassa superior. Una terrassa que està connectada al restaurant, pensada per fer el vermut i les copes de després del sopar, tot i que també variarà depenent de l’època de l’any. “Volem ser un punt de trobada des de les 12 del matí i fins a la 1 o 2 de la matinada, amb una carta variable segons la temporada i que intentarà donar importància al producte de proximitat”, ha explicat el gerent del grup Perimar, Víctor Rubio.
Quant al preu, “la idea és fer un tiquet mitjà que pugui permetre que vingui qualsevol persona”, ha conclòs.
El local ha finalitzat ja la remodelació estètica i d’ordenació. En paraules del batlle, Carles Pellicer, “un canvi total”. Pellicer ha destacat la nova oferta gastronòmica de la Terrassa Gaudí i el fet que torni a haver-hi activitat a la darrera planta del Gaudí Centre.
En la mateixa línia, la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, ha argumentat que serà “un complement” per atreure turistes durant aquest estiu. “També serà una bona oportunitat per generar llocs de treball”, ha expressat, al seu torn, el regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats.
L’obertura d’aquest restaurant buscarà dotar l’espai d’una estabilitat que durant aquests anys ha destacat per la seva absència. El dia de Reis 2019 va ser el dia que la Capsa Gaudí Espai Gastronòmic, nom de l’espai gestionat pel grup de Casa Coder en aquell temps, va atendre els últims clients.
L’any 2020 es va intentar reobrir, però la licitació va quedar deserta. El setembre de 2021 es va tornar a obrir el concurs, amb una inversió de gairebé 40.000 euros per part de Redessa, segons la seva consellera delegada, Teresa Pallarès, “per tal de posar al dia l’espai de la cuina”.
Al mes de gener es va conèixer que seria Grupo Limonero qui finalment explotaria el negoci d’aquest restaurant. Una empresa que disposa de diversos establiments a Miami Platja.
Gestionat per Perimar 2004 SLU, nom fiscal de Grupo Limonero, pot acollir fins a 110 comensals i disposa de 225 m2 pel que fa al restaurant, 130 de la terrassa adjacent i 33 corresponents a la terrassa superior. Una terrassa que està connectada al restaurant, pensada per fer el vermut i les copes de després del sopar, tot i que també variarà depenent de l’època de l’any. “Volem ser un punt de trobada des de les 12 del matí i fins a la 1 o 2 de la matinada, amb una carta variable segons la temporada i que intentarà donar importància al producte de proximitat”, ha explicat el gerent del grup Perimar, Víctor Rubio.
Quant al preu, “la idea és fer un tiquet mitjà que pugui permetre que vingui qualsevol persona”, ha conclòs.
Un canvi d’aires
El local ha finalitzat ja la remodelació estètica i d’ordenació. En paraules del batlle, Carles Pellicer, “un canvi total”. Pellicer ha destacat la nova oferta gastronòmica de la Terrassa Gaudí i el fet que torni a haver-hi activitat a la darrera planta del Gaudí Centre.
La presentació del nou establiment s'ha fet aquest migdia de dijous Foto: Joel Medina Romero
En la mateixa línia, la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, ha argumentat que serà “un complement” per atreure turistes durant aquest estiu. “També serà una bona oportunitat per generar llocs de treball”, ha expressat, al seu torn, el regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats.
Un espai marcat per la inestabilitat
L’obertura d’aquest restaurant buscarà dotar l’espai d’una estabilitat que durant aquests anys ha destacat per la seva absència. El dia de Reis 2019 va ser el dia que la Capsa Gaudí Espai Gastronòmic, nom de l’espai gestionat pel grup de Casa Coder en aquell temps, va atendre els últims clients.
L’any 2020 es va intentar reobrir, però la licitació va quedar deserta. El setembre de 2021 es va tornar a obrir el concurs, amb una inversió de gairebé 40.000 euros per part de Redessa, segons la seva consellera delegada, Teresa Pallarès, “per tal de posar al dia l’espai de la cuina”.
Al mes de gener es va conèixer que seria Grupo Limonero qui finalment explotaria el negoci d’aquest restaurant. Una empresa que disposa de diversos establiments a Miami Platja.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics