Magnífic...
...nom de restaurador abeurador: 7deTU! Hi anirem ben assedegats... per guarir-nos-en-hi! Per molts anys, xef!
Carles Juncosa Ciurana, xef format a l'Institut Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils, ha obert aquest mes d'octubre un nou restaurant a Reus, amb el nom de 7deTU i situat al carrer de Vallroquetes, 6. Aquest jove cuiner de vint-i-cinc anys i que ha passat pels fogons d'El Celler de Can Roca, assegura que vol apostar per la gastronomia reusenca i els productes propis de la terra. Juncosa també ha tingut formació culinària per Europa, concretament a Brussel·les, i ara ha tornat a casa per obrir el seu propi negoci.
"A les comarques tarragonines tenim un producte espectacular i grans cuiners, però no són valorats com es mereixen. Fins ara hem tingut molt de turisme que, generalment, hem alimentat amb brossa. El resultat? S'ha creat la idea que menjar a Tarragona bé és difícil. Si vols oferir una cuina de qualitat al 100% has de comprar un producte molt bo i nosaltres el tenim a casa", ha assegurat Juncosa, qui creu que el territori es mereix més estrelles Michelin.
La inauguració del restaurant es farà aquest dimecres, 21 d'octubre, a les 7 de la tarda, i comptarà amb la presència de professionals del sector de la gastronomia, representats pel Celler Estona, el Celler Comunica, Mas Vicens, Caves AT Roca, Josep Grau Viticultor i la botiga l'Orangette de Reus. També hi haurà autoritats polítiques i empresarials.
Magnífic...
...nom de restaurador abeurador: 7deTU! Hi anirem ben assedegats... per guarir-nos-en-hi! Per molts anys, xef!
blocs
Enhorabona!
I blocs gastronòmics de la ciutat? Comencem-nos a posar les piles!!
Http://padenous.blogspot.com
@padenous
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics