Divendres, 17 de Maig de 2024

Un restaurant de Cambrils entra a formar part de la Guia Michelin

L'establiment a càrrec del xef Sergi Palacín destaca per la 'creativitat i personalitat' del seu menú degustació

02 de Maig de 2024, per Reusdigital.cat
  • El xef Sergi Palacín

    Cedida

El restaurant Hiu de Cambrils, del xef Sergi Palacín, poc més d'un any després de la seva obertura, ha estat seleccionat per la Guia Michelin 2024 en la categoria de restaurant recomanat. Aquesta recomanació se suma a les de Bresca i Miramar i amb les dues estrelles del municipi, Rincón de Diego i Restaurant Bosch, que enguany celebra 40 anys ininterromputs aconseguint el guardó d'estrella Michelín.

La crítica gastronòmica de la guia Michelin del restaurant Hiu destaca la creativitat i personalitat del seu menú degustació, i la inquietud del xef Sergi Palacín per fer les seves pròpies mescles de curris, fermentats o vinagres a partir de kombutxes. A més, els sorprèn que recol·lecti personalment ingredients molt presents a la zona com el fonoll de mar, tan poc  habituals a les cartes.

Sergi Palacín, que va aconseguir també la recomanació de la Guia Repsol i va participar fa unes setmanes com a  finalista del concurs "Cocinero del Año 2024",  es mostra emocionat i honrat per aquesta recomanació de la guia gastronòmica més prestigiosa a nivell mundial i agraeix al seu equip impulsar el creixement i millora contínua de la seva oferta i al seus clients i família el suport incondicional.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges