El restaurant Hiu de Cambrils, del xef Sergi Palacín, poc més d'un any després de la seva obertura, ha estat seleccionat per la Guia Michelin 2024 en la categoria de restaurant recomanat. Aquesta recomanació se suma a les de Bresca i Miramar i amb les dues estrelles del municipi, Rincón de Diego i Restaurant Bosch, que enguany celebra 40 anys ininterromputs aconseguint el guardó d'estrella Michelín.
La crítica gastronòmica de la guia Michelin del restaurant Hiu destaca la creativitat i personalitat del seu menú degustació, i la inquietud del xef Sergi Palacín per fer les seves pròpies mescles de curris, fermentats o vinagres a partir de kombutxes. A més, els sorprèn que recol·lecti personalment ingredients molt presents a la zona com el fonoll de mar, tan poc habituals a les cartes.
Sergi Palacín, que va aconseguir també la recomanació de la Guia Repsol i va participar fa unes setmanes com a finalista del concurs "Cocinero del Año 2024", es mostra emocionat i honrat per aquesta recomanació de la guia gastronòmica més prestigiosa a nivell mundial i agraeix al seu equip impulsar el creixement i millora contínua de la seva oferta i al seus clients i família el suport incondicional.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics