Vermuts Rofes ha presentat un producte nou, el licor de crema de vermut. És una beguda alcohòlica destil·lada de 15 graus, feta a base de vermut Rofes, aiguardent i llet d'arròs. Està pensat tant per elaborar postres, així com per beure directament. Segons el director del restaurant, Salvador Rofes, amb el que millor marida és amb unes postres de xocolata.
I és que el producte surt a les portes de Nadal, el que no és casual. El responsable ha descrit la crema com a "golosa, és un equilibri entre la dolçor de les cremesi el punt amarg del vermut". "Faltava un producte així perquè cobreix una part de la gastronomia que no ocupen els vermuts tradicionals", ha afegit.
Des de l'empresa han apuntat que l'acceptació és bona ja que han ofert el licor als seus clients els últims dos mesos. La distribució comercial es farà a partir de gener. Fins llavors, qui ho vulgui, el podrà degustar al mateix restaurant.
El preu de l'ampolla rondarà els 9 euros. D'aquesta manera, Vermuts Rofes segueix apostant per la innovació i la millora de la qualitat dels productes. Gairebé cada any, procura treure una cosa nova al mercat.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics