Virginias ha donat a conèixer els seus nous productes i sabors per a la temporada nadalenca. L'empresa presenta un cinquè sabor, conegut com a umami, que significa "l'essència de la delícia" en japonès. La marca, a més, continua apostant per la seva línia diferencial, els torrons 0% sense sucres afegits.
Les estrelles d'enguany formen part de la col·lecció Sublim, la més gurmet de la casa. Es tracta del torró Umami Cacau amb dues xocolates, crema de polpa de cacau i cruixent de nibs i el torró Cruixent de Mandarina amb praliné de torró d'avellanes. El primer és un homenatge al gra de cacau, la qual cosa es reflecteix no sols en la seva composició sinó també en la seva forma, que està inspirada en aquest fruit. La segona novetat es presenta com un viatge per la costa mediterrània; un passeig per les olors cítriques i la frescor que aquest inspira junt amb la tradició torronera més arrelada d'Agramunt.
Així mateix, Virginias amplia també la família en les varietats de torrons sense sucres afegits i praliné. En aquest sentit, les novetats d'enguany són el torró d'Arròs amb Llet, que compta amb la versió sense sucres afegits i la versió de praliné tradicional, i el torró Trufat de Xocolata Negra a la Taronja.
El taller de Virginias, la gamma més artesanal de la casa, va més enllà dels torrons i les xocolates i presenta la seva aposta per la varietat de productes. Les novetats en la gamma Especialitats són enguany el Licor de Crema de Torró El Taller de Virginias i altres capritxos com les Virtanias, bombons d'ametlla caramel·litzada que es complementen amb cobertura de xocolata.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics