Dilluns, 15 de Juliol de 2024

1.449 infants de Cambrils participen en el taller ‘Corda a les Escoles’

La iniciativa aproparà els nens i nenes al món musical i a la seva història

02 de Març de 2016, per Redacció
  • Una de les sessions de Corda a les Escoles

    Cedida

Per segon any consecutiu, l’Escola Municipal de Música de Cambrils impulsa el projecte ‘Corda a les Escoles’, un taller en què l’alumnat té l’oportunitat de conèixer de primera mà el violí, la viola i el violoncel. Un quartet de corda de l’escola fa tallers pràctics a l’alumnat de 1r, 4t, 5è i 6è de les set escoles de primària de Cambrils. Tot plegat acabarà amb un petit concert a l’aula. En total hi participen 1.449 nens i nenes d’entre 6 i 12 anys, entre els mesos de gener i abril.

Els objectius del projecte són donar a conèixer els instruments de corda fregada; treballar l’escolta activa; integrar l’alumnat en l’actuació musical juntament amb músics professionals; donar a conèixer la versatilitat musical dels instruments de corda fregada i donar sortida a les inquietuds musicals dels alumnes. Entre els continguts de les sessions s’estudiaran aspectes com la història dels instruments, les característiques constructives, la història dels intèrprets més coneguts, l’ús dels instruments en els diferents estils musicals, etc.

L’activitat, impulsada per l’Escola Municipal de Música de Cambrils en coordinació amb el Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament, ha estat pensada i duta a terme pels professors de l’Escola Municipal de Música de Cambrils, entre els quals es troba Albert Carbonell, Marcel Pascual, Enric Prats i Francesc Sánchez.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges