Dijous, 18 d'Abril de 2024

Catorze joves es formen a l'Hospitalet de l'Infant en serveis de restauració

Els alumnes hi obtindran un certificat de professionalitat de nivell 2 i el carnet de manipulador d'aliments

27 de Maig de 2016, per Redacció
  • La formació té lloc al Viver d'Empreses de l'Hospitalet de l'Infant

    Cedida

Un total de 14 joves estan fent un curs de serveis de restaurant al Viver d’Empreses de l’Hospitalet de l’Infant, que els proporcionarà un certificat de professionalitat de nivell 2. El curs s’emmarca en el Programa Integral d’Ocupació Juvenil Baix Camp, en què participa l’empresa municipal de promoció econòmica de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant (IDETSA), juntament amb el Consell Comarcal del Baix Camp, l’Ajuntament de Cambrils i l’IMFE Mas Carandell, que coordina el projecte; i la col·laboració dels ajuntaments de Mont-roig del Camp, la Selva del Camp i Riudoms.

El curs inclou pràctiques professionals

Aquest programa està dirigit a les persones joves inscrites en el Sistema de Garantia Juvenil, un programa subvencionat pel Fons Social Europeu i el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya per reduir l’atur juvenil que està dirigit  a joves d’entre 16 i 29 anys, principalment en situació d’atur i que no estan estudiant.

El curs de Serveis de Restaurant va començar el passat 4 d’abril i finalitzarà a l’agost. Té una durada de 580 hores, 80 de les quals corresponen a pràctiques professionals no laborals. La part teòrica s’està impartint al Viver d’Empreses de l’Hospitalet de l’Infant i el taller d’elaboració i acabat de plats a la vista del client, al restaurant Le Petit Normand de l’Hospitalet de l’Infant.

Durant aquest temps, els 14 alumnes apuntats al curs ( 7 dels quals són de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, 4 de Cambrils, 2 de Miami-Platja i un de Riudoms) aprendran a desenvolupar els processos de serveis d’aliments i begudes a la sala, a servir vins i prestar informació bàsica sobre aquests, a preparar elaboracions culinàries a la vista del comensal i a disposar tot tipus de serveis especials en restauració. També a actuar sota normes de seguretat, higiene i protecció ambiental en hoteleria i a comunicar-se en anglès, amb un nivell d’usuari independent, en els serveis de restauració. A més, obtindran el carnet de manipulador d’aliments.



Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics