En el context de la tercera edició del Mercat de l’Or Vell d'Almoster, aquest dimarts s'ha presentat el que s’espera que esdevingui el "plat típic del poble" amb el pas del temps, com ha assegurat el batlle del municipi, Ángel Xifré. Es tracta del cruixent de conill amb aromes d’Almoster, “un plat novedós, el·laborat per gent del poble, que esperem que agradi molt", ha dit Xifré.
"És un plat que està fet amb productes locals", ha explicat Àngel Xifre, amb conills de la granja del poble. Està arrebossat, cuinat amb oli d’Almoster i fet amb herbes que es troben al terme municipal. "Això fa que tingui un gust peculiar i únic”, ha manifestat l'alcalde d'Almoster.
El Mercat de l'Or Vell servirà per promocionar els productes locals i comptarà amb unes 30 parades. El certamen tindrà lloc aquest cap de setmana, a Almoster. La fira s'inaugurarà a les 10 del matí del dissabte, i posteriorment, a les 12, tindrà lloc un tast de cinc vins al saló de plens, a càrrec de l'enòleg almostarenc, Toni Coca. El dissabte, també hi haurà el sopar de Sant Isidre, un àpat tradicional que ha organitzat tradicionalment per l’Ateneu Agrícola d’Almoster per als vilatans. En el context de la fira, però, s’obrirà a tots els visitants.
Diumenge, l’Ateneu Agrícola oferirà un esmorzar, i, posteriorment, a l’hora de dinar, es presentarà el cruixent de conill amb aromes d’Almoster, el qual podrà degustar tothom. També diumenge, dia que clourà la fira, tindrà lloc una trobada de minis i de vespes. A més, hi haurà actuacions musicals dissabte i diumenge.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics