El Projecte d'Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) Nutrisalt per a una alimentació innovadora, segura, saludable i sostenible ha fet públics els resultats de dos dels cinc projectes d'innovació que en formen part. En concret, es tracta dels projectes realitzats des del centre tecnològic Eurecat, centrats en la cerca de nous ingredients de fonts vegetals de proximitat, i en la creació de la Unitat de Seguretat Alimentària i de la Plataforma d'Ecotoxicitat.
La presentació va tenir lloc el passat 18 de setembre en el seminari en línia "Productes saludables, segurs i sostenibles: nous serveis innovadors per a la indústria agroalimentària i de la salut", i va anar a càrrec dels investigadors que han realitzat les diferents actuacions: Nerea Abasolo, de la Unitat de Ciències Òmiques d'Eurecat, i Juan Maria Alcaide, Joan Teichenné i Matteo Pusceddu, de la Unitat de Nutrició i Salut d'Eurecat.
Els enregistraments de les diferents intervencions al seminari, així com els recursos que s'han generat en el marc de les diferents actuacions, són ja accessibles a la pàgina web del projecte.
El Projecte d'Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) Nutrisalt és una iniciativa impulsada per l'Ajuntament de Reus, conjuntament amb la Universitat Rovira i Virgili (URV), la Fundació URV, l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA) i el centre tecnològic Eurecat, amb el suport dels ajuntaments de Tarragona, la Selva del Camp, Constantí i Maspujols, i del sector agroalimentari del territori.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics