Dimarts, 26 de Novembre de 2024

Una exposició fotogràfica a la seu del Parc Natural del Montsant redescobreix el Pont Vell de Cabacés

Fins al 14 de setembre, i amb entrada lliure

21 d'Agost de 2020, per Redacció
  • Una de les imatges de la mostra

    J.F. Perpiñá

Romà o medieval? L'origen del Pont Vell de Cabacés, al Priorat, és incert. Del que no hi ha dubte, però, és de la seva magnificència i singularitat: 39 metres de llargada, sis d'alçada i tres d'amplada, amb tres arcs de mig punts bastits amb pedra blanca ben escairada. Aquesta construcció monumental, catalogada com a Bé Cultural d'Interès Local, és la protagonista de l'exposició fotogràfica que ja és oberta a la seu del Parc Natural de la Serra de Montsant (http://parcsnaturals.gencat.cat/ca/serra-montsant), al municipi de la Morera de Montsant.

Les diferents imatges d'aquesta mostra, captades per l'objectiu de Joan Francesc Perpiñá Casas, s'hi poden contemplar des d'aquest divendres, dia 21 d'agost, fins al 14 de setembre: els dilluns, divendres i dissabtes de 9 a 1 i de 4 a 6, i els diumenges i festius de 9 a 3. A més del Pont Vell, s'hi descobreixen altres indrets d'interès de Cabacés propers a aquesta monumental construcció. L'entrada a l'exposició és lliure.

L'autor

Amb arrels al municipi prioratí del Molar, Joan Francesc Perpiñá Casas (Tarragona, 1964) destaca per les seves poesies de paisatges i natura. La seva destresa a l'hora de retratar espais emblemàtics del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre l'ha fet mereixedor de diversos guardons, com ara el premi en la categoria de Creativitat obtingut al Concurs de Fotografia Paisatgística de les Terres de l’Ebre 2018, organitzat conjuntament pels ajuntaments de l’Ametlla de Mar i de Deltebre.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics