Ferran Cerro Restaurant i El Celler de l'Arbocet, els dos nous restaurants de la demarcació que han rebut la distinció Sol Repsol, s'incorporen al Consell d'Experts de l'Associació d'Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT). Aquest Consell està format per tots els xefs de la demarcació guardonats amb Estrelles Michelin i Sols Repsol.
En un acte que ha tingut lloc aquests dimarts 6 d'octubre al Jardí de l'Hotel Imperial Tarraco, Josep Bertran, responsable de comunicació i Relacions externes de Repsol i Francesc Pintado, president de l'AEHT, han fet entrega de la mítica jaqueta de cuina a Ferran Cerro de Ferran Cerro Restaurant i a Montserrat Montalba d'El Celler de l'Arbocet, com a mostra de benvinguda a un consell que actualment està format per personalitats destacades del sector de la gastronomia i la restauració a la Província de Tarragona: Restaurant Miramar, Can Bosch, El Rincón de Diego, Les Moles, Villa Retiro i l'Antic Molí; i també pel director de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils.
El Consell d'Experts es va constituir l'any 2018 amb l'objectiu d'aglutinar a professionals del sector reconeguts per la seva trajectòria i experiència que, gràcies als seus coneixements, esdevinguessin "un referent, un suport, i un motiu d'orgull de pertinença" a l'AEHT pels 670 socis que en formen part.
Així doncs, l'AEHT amb la complicitat de Repsol, ha volgut seguir ampliant i enfortint el Consell d'Experts amb la incorporació de dos restaurants de referència que representen i reforcen la qualitat del sector a la província. Ferran Cerro i Montserrat Montalba han agraït a Repsol i l'AEHT la confiança dipositada en el seu establiment i el reconeixement que atorguen a la seva feina.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics