Diumenge, 25 de Febrer de 2024

La Fundació Privada Reddis, la Fundació «la Caixa» i CaixaBank donen suport a quatre entitats més de la comarca

25 de Maig de 2021, per
  • Una de les entitats que es veuen beneficiades de l'acord és Càritas

    Cedida

La Fundació Privada Reddis, la Fundació “la Caixa” i CaixaBank han reprès el seu acord de col·laboració amb l’objectiu d’afavorir el desenvolupament de diversos projectes socials de suport a persones en risc d’exclusió social que duen a terme diverses entitats de Reus i la comarca. En un moment com l’actual, ambdues fundacions sumen esforços per tal d’arribar a un major nombre d’entitats i que aquestes puguin fer realitat els seus projectes.

Fa un parell de mesos l’acord es va iniciar amb l’ajut de cinc entitats de la comarca i ara, s’ha ampliat a quatre entitats més, tot i que en resten algunes més de pendents. Gràcies a aquesta col·laboració, la Fundació Privada Mare de Déu de Misericòrdia podrà dur a terme la realització d’un curs d’atenció sociosanitària dirigit a persones vulnerables que de forma sobtada s’han trobat sense recursos i han vist perillar la seva subsistència; l’Associació de Salut Mental Doctor Tosquelles realitzarà activitats culturals i de lleure per a joves amb trastorn de Salut Mental Greu, tenint en compte la vessant terapèutica per a revertir els efectes que la covid-19 ha causat en ells; Càritas Interparroquial de Reus podrà organitzar un casal d’estiu durant el mes de juliol de 2021 per a infants i joves de famílies vulnerables ateses per Càritas Interparroquial de Reus; i el Centre d’Acollida al Pres i al Necessitat podrà realitzar un curs d’atenció sociosanitària a persones dependents a domicili, dirigit especialment a persones en situació de vulnerabilitat i d’irregularitat administrativa.

La Fundació Privada Reddis fa més de 10 anys que va començar a treballar, intensament, per ajudar a entitats de caire social. Des d’aleshores, la comissió social de la Fundació ha centrat els seus esforços en ajudar a diverses associacions del Baix Camp que, sense el seu recolzament econòmic, haurien tingut dificultats per tirar endavant els seus projectes.

L’acord amb CaixaBank i la Fundació “la Caixa” es va iniciar ara farà set anys. En virtut d’aquest acord, CaixaBank, a través d’una aportació econòmica de Fundació “la Caixa”, treballa juntament amb la Fundació Reddis per tal d’ajudar a un gran nombre d’entitats del territori. Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d'oficines de CaixaBank pot fer costat a la Fundació “la Caixa” en la seva labor social, detectant necessitats d'entitats socials locals i canalitzant una part del pressupost de la Fundació.

El 2020, el 89% de les oficines del banc van donar suport a algun projecte social i van fer possible que milers de petites i mitjanes entitats socials solidàries poguessin accedir a ajudes econòmiques per tirar endavant els seus programes

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics