Dissabte, 23 de Novembre de 2024

La segona ruta de tapes de l'Hospitalet serveix més de 4.000 degustacions

La més ben valorada va ser l’anomenada 'Torrada de carrillada', del Bar D’Tapas

17 de Gener de 2018, per Redacció
  • Lliurament del premi a la millor tapa de la ruta

    Cedida

L’Associació de restauració i hoteleria de la Vall de Llors (ARH) ha fet un balanç "positiu" de la segona Ruta de tapes que va organitzar a l’Hospitalet de l’Infant, amb el suport de la regidoria de Turisme, per al període comprès entre el 30 de novembre i el 10 de desembre. I és que, segons ha informat el nou president de l’entitat, Jordi Orriols, durant aquest període es van servir més de 4.000 tapes en els 11 establiments participants. Aquesta xifra representa una quantitat similar a la de l’edició anterior, entre unes 400 i 450 tapes servides de mitjana a cadascun dels bars i restaurants que van prendre part en aquesta iniciativa.

Això significa, en paraules d’Orriols, que la ruta “està ben vista per la gent, que agrada tant als veïns del municipi com als d’altres poblacions”. El president de l’associació ha valorat no només la participació popular que hi ha hagut en la segona edició de la ruta, sinó també la qualitat de les tapes i la seva bona presentació; i la satisfacció dels restauradors, que han aconseguit atraure nous clients als seus locals gràcies a aquesta iniciativa. La regidora de Turisme, Elidia López, ha destacat, precisament, el fet que aquesta ruta suposa “un atractiu turístic afegit per al municipi, que contribueix a promoure l’activitat econòmica en una època de l’any en què no hi ha tanta afluència de gent”.

El mateix objectiu persegueix la campanya promocional 'Menja i guanya!', que tornarà a posar en marxa la regidoria de Turisme aquest hivern per incentivar el consum als bars i restaurants del municipi amb el sorteig de premis entre els clients, segons ha avançat.

Premi a la millor tapa i guanyadors dels sortejos

La tapa més ben valorada va ser l’anomenada 'Torrada de carrillada', del Bar D’Tapas, consistent en 'carrillada' al forn sobre pa torrat amb salsa Oporto, formatge de cabra, pebrot del piquillo caramel·litzat i patates fregides. Els que regenten aquest bar han rebut aquesta setmana el premi a la millor tapa, dotat amb un sopar gourmet per a dues persones, de mans de la regidora de Turisme, Elidia López; del nou president de l’ARH, Jordi Orriols; i de l’ex presidenta de l’Associació, Mónica Alves.

Els altres premis es van sortejar el passat 22 de desembre, a Ràdio l’Hospitalet de l’Infant, entre les persones que van completar el passaport de la ruta i van tastar totes i cadascuna de les tapes. Guifré Jordi Serra Biarnes va guanyar el primer premi (una tauleta Samsung); i Maria José García Domínguez i Frederic Escoda, el segon i tercer premi, respectivament, dotats amb un xec de 30 euros per gastar als bars i restaurants que van participar en la ruta. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics