Diumenge, 06 d'Octubre de 2024

La Tapa de Cambrils, una de les propostes més valorades al Madridfusión

S’han repartit més 400 racions al congrés gastronòmic internacional de Madrid

27 de Gener de 2017, per Infocamp.cat
  • Imatge d'una de les degustacions de la tapa que ha presentat Cambrils al Madridfusión

    Cedida

Per tercer any consecutiu, Cambrils ha estat present a la fira Madridfusión, un dels congressos més importants del món de la gastronomia. Aquest any, l’encarregat de representar la localitat marinera ha estat el xef Joan Llaberia, del restaurant L’Original, ja que va ser el guanyador de la passada edició de la Ruta de la Tapa de Cambrils. Acompanyat pel xef Edu Martí, ha aconseguit que la tapa cambrilenca sigui una de les propostes més exitoses de la Fira amb més de 400 racions repartides.

L’objectiu de la participació en un certamen professional, que enguany tancarà amb més de 8.000 visitants i 2.000 congressistes, és el de continuar treballant en favor del posicionament del municipi com a garantia de qualitat de l’oferta del turisme gastronòmic, amb el suport dels productors locals. Per això, la tapa consisteix en una mandonguilla de rap de Cambrils amb salsa de pop, també de la ciutat, a la brutesca, llagostins, cansalada, plàncton, perles de wakame i xips d’arròs.

L’estand de Cambrils, on també s’ha pogut degustar el Vermut Miró, ha estat visitat per deu blocaires professionals i més de vint periodistes internacionals, els quals s'han sumat a la visita de la Secretària d’Estat de Turisme, Matilde Asien, i del Director General de Turespaña, Manuel Butler. A més, s’ha aprofitat per a què s’interessin per Cambrils altres destinacions com Lanzarote, Logroño, Valladolid o La Coruña, que enguany organitza el certamen Fòrum Gastronòmic.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges