Dissabte, 20 d'Abril de 2024

L’Autoritat Portuària de Tarragona incorpora un nou treballador gràcies al projecte 'Agafa’t 21'

El projecte 'Agafat 21' permet que persones amb discapacitat assoleixin un major grau d'autonomia

04 de Març de 2016, per Redacció
  • CuinaGestió ha rebut el distintiu de 'Cuina Catalana' per part de la Fundació Institut Català de la Cuina i la Cultura Gastronòmica

    Cedida

El menjador de l’Autoritat Portuària de Tarragona, a través de CuinaGestió, empresa encarregada del servei de cuina i menjador del Port de Tarragona, ha incorporat un nou treballador gràcies al projecte ‘Agafa’t 21’. Una iniciativa basada en un conveni de col·laboració entre l'associació Síndrome de Down de Tarragona i CuinaGestió, que té com a objectiu desenvolupar un programa d'inserció laboral per a les persones amb discapacitat, dotant als participants les habilitats necessàries a les característiques particulars de cadascun d'ells i permetent la seva posterior inserció laboral.

El projecte ha assolit resultats positius tant per als joves que estan en pràctiques, com per les seves famílies. Els participants del programa han pogut descobrir, dins de l'entorn de la cuina i el menjador, el seu grau de responsabilitat, d'integració, les seves aptituds i l'oportunitat de prendre decisions per ells mateixos, assolint un major grau d'autonomia i confiança.

Aquest divendres, CuinaGestió ha rebut el distintiu de “Cuina Catalana” de la mà de la Fundació Institut Català de la Cuina i la Cultura Gastronòmica. Aquest segell de qualitat i garantia s'obté gràcies a l'elaboració de plats seguint les receptes tradicionals catalanes juntament amb la utilització de productes de proximitat i temporada.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics